Responsive Design

Flexible Coding

Cross Browser

Seo Friendly

Sunday, February 14, 2016
1. Pit bull: Ovaj pojam se petlja u rasu i mešavinu, uključujući i Američkog Staford Terijera, američkog pit bull terijera i američkog buldoga. Zdepast i mišićav, ovaj pas  je koristo za lov i odgajan za borbe, što je dovelo do specifičnih ograničenja na primer da se u mnogo zemalja ne može držati u stanovima i slično.

2.  Rotvajler: Američki kinološki klub napominje da je ovo moćan, veliki pas koji može biti veoma agresivan prema drugim psima i poseduje "naslednu želju " da zaštiti svoj narod i svoju teritoriju.

3. Kanarski pas [Perro de Presa Canario]: Ovi moćni psi su bili umešani u incidente najopasnije vrste tako da im je u nekim zemljama kazna za gazdu čak od 15 godina do doživotne robije. Neke bezbednosne kompanije podržavaju ovu rasu za ličnu ili zaštitu imovine ali ističu da je odgovoran vlasnik koji ima iskustva sa ovim psima i da je potrebno da ih prilagode u kućne ljubimce.

4. Vučjak: Nema mnogo potrebe da se priča o njemu. Dovoljno je reći da je ova rasa spasla živote doslovce nekim od najvećih imena vladara u istoriji.

5. Mastif: Snažne građe i deluje nekako kao "Beži od mene kad me vidiš" težak preko 100kg spreman je sve uraditi da bi zaštitio svoju porodicu, bilo pseću ili ljudsku. Odanost.

6. Doberman: Po prirodi je zaista neustrašiv ali ume da bude jako dobar prijatelj ako volite životinje. Da, one (životinje) osete to vrlo dobro.

7. Čau čau (Chow chow): Vlasnici ovih velikih , puufnastih pasa može naći da je njihova zaštita i dominacija neverovatno usmerena prema drugim psima.

8. Jazavičar: Ne potcenjujte potencijal agresije ovih malih pasa. Studija  iz 2008. je pokazala da su patuljasti psi najčešće nasrtali, režali na strance i druge pse a povremeno i njihove vlasnike.

9. Vukovi psi: Iskreno prvi put sam video i saznao da su to ustvari oni psi što liče na vukove i vučjake. Oni zapravo i jesu mešanci i to jedni od najopasnijih prema svetskoj kinološkoj asocijaciji. Umeju da budu veoma verni ali i veoma oprezni i krvoločni - u principu "Ne diraj me, ne diram te."

10. Belgijski ovcar: Policijska odeljenja pozivaju ovog psa kao više kompaktnog člana patrole. Napominje se da je ova rasa veoma bliska ljudima, ali će biti tu da zaštiti kada se neko ko ne treba muva okolo.


0 comments

 
 

renovate your blog with awesomeness